Składniki

A

Allicyna Andrographis Antocyjanidyny Ashwagandha

B

Bacillus coagulans Bambus (źródło krzemu) Berberyna Beta glukan Beta-karoten (prowitamina A) Beta-sitosterol Betaina Bifidobacterium animalis lactis Biotyna (B7) Bor Boswellia Bromelaina Buzdyganek naziemny

C

Chaga Chlorella Chmiel zwyczajny Cholina Chondroityna Chrom Cordyceps Cynk Cytykolina Czarci pazur Czerwona koniczyna

D

D-chiro-inozytol D-mannoza Diosmina Drożdże Saccharomyces cerevisiae Dysmutaza ponadtlenkowa (SOD)

F

Fosfolipidy

G

Ginkgo biloba Glukozamina Glutation Gotu kola Gurmar

H

Hesperydyna

I

Inozytol Inulina

J

Jod

K

Karczoch Koenzym Q10 Kofeina Kolagen natywny Kolagen rybi Kolostrum Koper włoski Krzem Kurkumina Kwas foliowy (folian, wit. B9) Kwas hialuronowy Kwas masłowy (maślan sodu) Kwercetyna

L

L-glutamina L-karnityna L-lizyna L-prolina Lactobacillus acidophilus Lactobacillus casei rhamnosus Laktaza Laktoferyna Likopen Lion’s Mane (soplówka jeżowata) Luteina

M

Maca Magnez Mangan Melatonina Miedź Mięta pieprzowa Molibden Moringa Morwa biała Muira puama Myo-inozytol Męczennica cielista

N

NAC Niepokalanek

O

Olej MCT Olej lniany tłoczony na zimno Olej rybi (EPA i DHA) Olej z krokosza barwierskiego

P

PABA (B10) Papaina Peptydy kolagenowe rybie Peptydy kolagenowe wołowe Piperyna Pokrzywa zwyczajna Potas Proantocyjanidyny (OPC) Pullulan

R

Reishi Resweratrol Rozmaryn Rutyna Różeniec górski

S

Saccharomyces boulardii Selen Siarka MSM Skrzyp polny Sok z korzenia buraka Sok z owoców czarnego bzu Sok z owoców żurawiny Spirulina Sylimaryna (z ostropestu plamistego) Sód

T

Tryptofan

W

Wapń Witamina A Witamina B1 (tiamina) Witamina B12 Witamina B2 (ryboflawina) Witamina B3 (niacyna) Witamina B5 (kwas pantotenowy) Witamina B6 Witamina C Witamina D3 Witamina E Witamina K (K2 MK-7)

Ż

Żelazo Żeń-szeń